Drukwerk

 

Begin jaren 80 verwierf Harry Slinger bekendheid als leadzanger van de popgroep DRUKWERK.  Met het nummer Je Loog Tegen Mij, stonden ze wekenlang op de eerste plaats in de hitparades. Daarna volgden meer hits als Wat Dom, Marianneke, Pappa, Schijn 'n Lichie Op Mij, Hé Amsterdam, Lijn 10 en Carolien. Harry produceerde met DRUKWERK negen albums en daarna nog soloalbums als Uit Stilte Geboren, Naar Je Hart, Hoor De Muzikanten, Die Glimlach en Het Juiste Spoor.

 

Op TV was Harry te zien in de series De Spijker op z'n Kopshow, De Vlaamsche Pot en Baantjer. Ook vertolkte hij rollen in de films Flodder, De Zwarte Meteoor en Nachtrit en was hij in 2009 dagelijks als Leo Bloempot te beluisteren in het radio 5 hoorspel Citroentje met Suiker. In het theater was Harry onder meer te zien als acteur in voorstellingen als De Muisjes, Een Schitterende Jongen, Het Heilige Vuur en de musicals TiTaTovenaar, Anatevka, All Shook Up/Love Me Tender en Circus Monetti.

 

Sinds 2012 is Drukwerk in een nieuwe samenstelling te boeken en levert het na al die jaren weer prachtige nieuwe nummers op, hoe leuk is dat! Opnieuw enthousiast gemaakt door de jonge honden om hem heen beleeft Harry Slinger tegenwoordig nieuwe hoogtepunten! In een nieuw jasje gestoken en aanpast aan de huidige tijd is DRUKWERK², de populaire band uit de jaren `80  terug op het podium en met een album vol grote hits en persoonlijke favorieten.
 

Drukwerk Harrie Slinger boeken / inhuren bij Startup Events

 
Drukwerk boeken voor uw evenement of feest? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Startup Events.
Foto Credits: M. Langhout