Edsilia Rombley

 

Edsilia Rombley is op 13 februari 1978 geboren in Amsterdam. Ze is nog zeer jong wanneer ze al een indrukwekkende carrière als zangeres heeft opgebouwd. Het begon allemaal in 1995 toen Edsilia door Gracia Gorré wordt gevraagd een nummer te zingen samen met Karima Lemghari, Susan Haps en Gracia zelf. Dat optreden is zo succesvol dat ze besluiten om als groep verder te gaan. Ze noemen zichzelf Dignity.

 

Soul, R&B, Jazz, Pop. Up tempo, slow. Nederlandse theatertours of Internationale allure op het Eurovisie Songfestival. Edsilia Rombley staat voor onovertroffen veelzijdigheid. Ze zingt net zo makkelijk Nederlands- als Engelstalige songs en wisselde optredens op pop- en jazzpodia af met het voorprogramma van Lionel Richie en het Gelredome met Paul de Leeuw. Ze vertegenwoordigde ons land tot twee keer toe op het Eurovisie Songfestival en werd er met haar single ‘Hemel en Aarde’ de best scorende Nederlandse inzending van de afgelopen 35 jaar. 

 

Edsilia Rombley boeken bij Startup Events


Wilt u Edsilia Rombley boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van Edsilia en de beschikbaarheid van Edsilia Rombley? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Startup Events.

 

Foto Credits: Jean-Mark Kessely