Feestband Solidair

Feestband Solidair bestaat uit muzikanten, die ieder met hun eigen muzikale achtergrond de grootste feesttenten en zalen op de kop kunnen zetten. Tevens is Feestband Solidair ook zeer geschikt voor bruiloften, café, privé, of bedrijfsfeesten. De jongens van Feestband Solidair voelen met hun ervaring de sfeer van elk feest perfect aan, en weten daar met hun uitgebreide repertoire altijd goed op in te spelen. 

 

Feestband Solidair gaat er altijd volop tegenaan. Een setlist hebben ze niet, ze spelen in op het publiek en weten zo de aandacht van het publiek te trekken en vast te houden. Daar staat Feestband Solidair om bekend! Ze spelen van top 40, jaren ’60, ’70, ’80, ’90 tot Apres Ski en niet te vergeten: Muziek van eigen bodem! Alles is mogelijk van rock tot smartlappen etc. De goede muziek gecombineerd met een flinke dosis humor, enthousiasme en eigen wijze van musiceren maken Feestband Solidair één van de leukste feestbands van Nederland.

 

Feestband Solidair is ook te boeken met een DJ en als Tiroler band!

 

Daar waar andere groepen hun muzikale bijdrage met betrekking tot de volksmuziek opgaven, gingen deze mannen onverhoopt door, met het in ons land in stand houden van de Oostenrijkse volksmuziek, hetgeen enkele jaren op een laag pitje kwam te staan, maar destijds in bijna iedere feesttent voor menig gezelligheid had gezorgd.

 

Dit resulteerde dan ook in het terugkeren van de Oostenrijkse volksmuziek in de vorm van het Oktoberfest dat op dit moment niet meer weg te denken is. Feestband Solidair is de feestband voor ieder feest!

 

Solidair exclusief boeken bij Startup Events

 

Feestband Solidair boeken voor uw feest of evenement? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor exclusieve boekingen van Feestband Solidair bij Startup Events.

 

Bekijk videoclip Feestband Solidair - Tirol in Meppel

 

 

Partyband Solidair ist die Partyband für jede Party!

 

Party-Band Solidair besteht aus vier Musikern, jede mit ihren eigenen musikalischen Hintergrund. Sie spielen in die größten Zelte und Hallen, aber sie sind auch sehr gut geeignet für Hochzeiten, Bar, private oder Firmen veranstaltungen. Gute Musik kombiniert mit einer guten Portion Humor und Begeisterung macht Partyband Solidair  einer der besten Party-Bands in den Niederlanden.

 

Party-band Solidair ist ein musikalisches Erlebnis für jede Festivität. Die band hat keine Setlist sondern der band spielt was das Publikum gefällt. Von aktuellen Hits aus den Charts, populäre Après und -Partyknüller bis hin zu den Megahits der 60er,70er, 80er und 90er.  Alles ist möglich.

 

Party Solidair kann auch mit einem DJ und als Tiroler Band gebucht werden!