Frank en Mirella

 

Frank en Mirella zijn niet meer weg te denken van de Nederlandse podia. Hun optredens blijven voor de fans en liefhebbers van het Nederlandse lied ‘Een feest der herkenning’. Voor jong en oud, want de hits blijven zowel landelijk als regionaal veel gedraaid worden op de radio. Wie zingt ze niet mee 'De verzonken stad', 'Wat ik zou willen', 'De vissers van San Juan', 'Nou en of love', allemaal hits van het sympathieke duo Frank en Mirella.

 

Stil zitten is er voor Frank en Mirella niet bij, het duo staat nog altijd met grote regelmaat op het podium. Dat het duo tot op de dag van vandaag nog steeds populair is blijkt uit de vele Frank en Mirella hits die op zowel, de piraten, lokale regionale en landelijke radiostations veelvuldig voorbij komen. In januari 2016 presenteerden Frank en Mirella hun allernieuwste single ‘Al word je steeds wat ouder’. Het is een verassende single met de gouden accordeon klanken van Manfred Jongelis verpakt in een oersterke foxtrot. De single is geschreven en opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis.

 

Een optreden van Frank en Mirella staat voor kwaliteit en Hollandse gezelligheid, of dit nu een verzorgingscentrum, bruiloft, bedrijfsfeest of groot buiten evenement is, Frank en Mirella vermaken u en uw gasten met de echte Hollandse muziek waar hun bekende hits zeker niet zullen ontbreken.

 

Op zondag 2 oktober 2016 vierden Frank en Mirella hun 45- jarig jubileum in Theater 'De Kring' te Roosendaal. Al hun grote hits van toen en nu kwamen voorbij in een wervelende show met bekende gastartiesten als Jacques Herb, De Deurzakkers, Marco de Hollander en Manfred Jongenelis. Uit handen van hun boekingsmanager Dries Santing mochten Frank & Mirella ook nog eens een zilveren postzegel met hun eigen afbeelding ontvangen en als extra verrassing ontving Frank van collega Jacques Herb een ("langverwacht en toch gekomen") gouden plaat voor de hit De Verzonken Stad.

 

Frank en Mirella  boek je exclusief bij Startup Events

 

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en beschikbaarheid voor het exlusief boeken van Frank en Mirella voor uw feest of evenement.

Zie ook www.frankenmirella.com

 

 

Frank en Mirella - Die Mooie Tijd

 

 

 

Frank en Mirella - Jij bent de Liefste