Gaby Baginski

 

Wanneer Gaby Baginsky op de bühne staat, straalt deze sympathieke en zeer geliefde zangeres, door haar zangtalent en door haar bescheiden karakter professionaliteit en warmte uit. Hard werken en doorzettingskracht hebben Gaby Baginsky succes gebracht. Ze heeft niet alleen op haar aangeboren talenten gebouwd, maar heeft zang-, piano-, ballet- en dansles gehad. Ze brengt tijdens haar optredens de juiste stemming en plezier op gala's, bedrijfsfeesten, verenigingsfeesten of welk feest dan ook.

 

In 1975 brak ze door met Häng die Gitarre nicht an den Nagel en meerdere hits volgden elkaar op. In de jaren ‘70 was zij het gezicht binnen de wereld van Schlager. Radio en tv-optredens hielpen haar daarbij, want zij was destijds overal te zien en te horen. In de jaren ‘80 werd het in de media wat rustiger rondom de populaire Schlager zangeres, maar Gaby Baginsky is helemaal terug en is een veel gevraagde zangeres o.a. in Nederland.

 

Gaby Baginsky boek je exclusief bij Startup Events

 

Voor meer informatie over een optreden van Gaby Baginsky neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Gaby Baginsky.