Grad Damen

 

Grad Damen lukt, waar iedere artiest alleen maar van kan dromen. Zomaar op een zwoele zomeravond in het bekende Amsterdamse café Bolle Jan achter de microfoonstandaard gaan staan, beginnen met zingen en onthaald worden door het steeds enthousiaster wordende publiek. . Grad Damen voelde zich er als een vis in het water. Vanaf dat moment was de zondagavond in café Bolle Jan de Grad Damen avond en zo begint Grad Damen ook in de eigen regio op te treden en weet hij het publiek snel aan zich te binden met zijn stem en podium uitstraling.

Op veler verzoek is Grad Damen de opnamestudio ingegaan en werd de eerste single "Alisha" opgenomen en kreeg, in oktober 2000, in de MEGA Top 100 een hoogste notering van maar liefst nummer 22. Ook zijn tweede single "Amore" behaalde in februari 2001 een Top 20 notering in de Mega Top 100. Hiermee is de naam van Grad gevestigd en volgen er vele hits en cd's.

 

In 2006 was Grad Damen te zien met zijn eigen real life soap 'Helemaal Grad' bij SBS 6. Deze soap telde maar liefst 10 alfleveringen.

 

Anno 2019 is Grad Damen terug van nooit weggeweest. Met ‘Zuiver hart’, de nieuwe single scoort hij wederom en wordt het liedje overal in het land mee gezongen. Het liedje gaat over het vertrouwen in mensen, of eigenlijk over vertrouwen dat beschaamd wordt. ‘We hebben allemaal wel eens meegemaakt dat je iets in vertrouwen aan iemand vertelt, en het toch doorgekletst wordt”, aldus Grad. “Ook ik heb me meerdere keren vergist in mensen. Met die ervaring schrijf je toch makkelijker zo’n tekst”, verklaart de Brabantse zanger.
 

Grad Damen boeken? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

 

Grad Damen - Zuiver Hart ( Officiële Videoclip)