Grenslandkapel

 

De Grenslandkapel verzorgt succesvolle avonden, concerten en frühshoppens in binnen- en buitenland. Deze kapel geniet internationaal grote bekendheid en behoort absoluut tot de top van de Nederlandse blaaskapellen. De Grenslandkapel staat voor kwaliteit en gezelligheid en biedt een  gevarieerd en veelzijdig programma met bekende en gewaardeerde muziekstijlen.

 

De Grenslandkapel staat voor sfeer en gezelligheid, waarbij de muziek kwalitatief van topniveau is. Als geen ander voelt het orkest de stemming aan in de zaal en past hier feilloos het repertoire op aan tijdens elk optreden. Hierdoor wordt ieder optreden tot en groot succes, waarbij de spetters er van af vliegen! Het repertoire bevat originele Egerländer-, Böhmische- en Oberkrainer Muziek. Virtuoze solistische optredens, show en zang, en een perfecte geluidskwaliteit, zorgen ervoor dat de Grenslandkapel telkens weer op een grandioze wijze het publiek tijdens optredens weet te boeien.

 

De interesse voor de kapel en de is zeer groot. De vele optredens bewijzen dat deze hechte groep telkens weer met sfeer en luistergenoegen volle zalen trekt.