Gunther Sturm

Günther Sturm is sinds vele jaren een veel gevraagde internationale artiest op menig groot evenement. Met verschillende opdrachten in binnen-en buitenland en een aantal tv-optredens, is hij onderhand een bekend artiest voor een breed publiek.

 

Gunther Sturm is sinds vele jaren een veel gevraagde internationale artiest op vele grote evenementen. Hij stond en staat samen met topartiesten op de Buhne zoals b.v. Mickie Krause, Olaf Henning Buddy en Heiko Harig. Met Gunther Sturm geniet u van professioneel dans -en feestmuziek op hoog niveau. Met zijn muzikale verrassingen en zijn bijzondere persoonlijkheid zorgt hij voor een onvergetelijk concert ervaring en is hij bekend in binnen- en buitenland voor een breed publiek.

 

Ook als componist, tekstschrijver en presentator, is hij zeer zeker geen onbekende meer. Zo heeft hij nummers geschreven voor Marc Pircher, Zellberg Buam, Partyhelden en vele anderen en presenteert hij grote volksstumliche evenementen. Het enorme plezier in zijn werk en vooral zijn menselijke natuur geven elke voorstelling een bijzondere flair.

 

Gunther Sturm is als solist te boeken maar kan ook in combinatie met een band uit Oostenrijk als een avondvullend programma worden geboekt. Voor deze compleet verzorgde avond kunt u vrijblijvend informatie opvragen bij Startup Events.

 

Glory Hallelujah - Günther Sturm (Radioversion)

 

 

 

Rübezahl Song - Günther Sturm feat. Rübe Peter