Handsome Poets

Degene die de Handsome Poets niet kennen hoeven alleen maar de eerste noten te horen en zullen het herkennen van de Radio, TV, en diverse Films met wel als hoogtepunt hun nummer ‘Sky on Fire’ die wereldwijd ging en zelf belanden in de Hollywood film Edge of 17 met Woody Harrelson & Hailee Steinfeld.

 

 

In een volgepropte prijzenkast staan o.a. platinum platen, fraai gedesignde prijzen voor o.a. Mega top50 award, meest gedraaide nummer op 3fm, best geklede band, en daarnaast vele nominaties. Ook de optredens liegen er niet om: Pinkpop, Lowlands, Vrienden van Amstel, Concert at Sea, enz...


Met inmiddels meer dan 500 optredens op de teller en met hun dansbare grooves, de frisse eighties sounds, de positieve vibes, zetten de Handsome Poets een energieke show neer. Met o.a. hun hits ‘Dance, the war is over’ die Mega Hit werd op 3fm en ‘Sky on Fire’ die het Anthem werd van de Olympische Spelen gaan de Handsome Poets pas naar huis als ze de tent ondersteboven hebben gespeeld.

 

Handsome Poets boeken bij Startup Events

De muziek is te typeren als frisse, opgewekte pop met een dansbare groove en eighties sounds. Handsome Poets boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Get Up (Can U Feel It) - Handsome Poets [Lyric Video]

 

 

 

Bekijk video Handsome Poets - Sky On Fire [Official Video HD] 

 

 

 

Bekijk video clip Handsome Poets - Dance the War is Over