Harten 10

De muziek van Harten 10 is alom bekend door heel Nederland. Hun muziek typeert een Nederpop-achtig geluid en is zeer geliefd op de vele Mega Piraten Festijnen waar ze steeds weer de boel met flair op de kop weten te zetten!  

 

Er klopt een echt piratenhart in het duo Harten 10, maar daarentegen zijn de kleinschaligere optredens hen net zo lief. Ze houden ervan om dicht bij hun fans te staan en ze zoeken dan ook na hun optreden, wanneer hun agenda dit toe laat, de fans op in de zaal.

 

De aanpak van Harten 10 is authentiek: singletjes op vinyl en veel persoonlijk contact met de piratenzenders en hun fans. Dit heeft geleid tot een grote populariteit in de noordoostelijke piratenwereld en een goed gevulde agenda. Vele honderden of zelfs duizenden meezingende fans zijn geen uitzondering bij hun optredens.

 

Harten 10 trad ook op in het SBS programma Bloed Zweet & tranen met hun eigen nummer Bewaar je Dromen niet voor Morgen. Dat dit niet zonder succes was bleek na de uitzending want binnen twee uur stond 'Bewaar je Dromen niet voor Morgen' op Nummer 87 van de iTunes top 100.

 

 

Harten Tien boeken bij Startup Events

 

Harten Tien boeken voor uw feest of evenement? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Startup Events.

 

Bekijk videoclip - Hou Me Vast - Harten 10

 

 

Harten 10 - Dat was Vroeger (officiële videoclip)