Hazes Tribute Show

Al sinds 2002 zingt Jeroen Visser de geweldige liedjes van zijn grote voorbeeld, de in 2004 overleden “ Andre Hazes “. Door de vele optredens in cafe’s , zalen , feesttenten en stadions, is het nu wel duidelijk geworden dat Jeroen klaar is om aan heel Nederland zijn stem te laten horen.


Doe Uw ogen dicht en krijg kippenvel van het zo vergelijkbare stemgeluid , doe ze open en zie de gelijkenis. Jeroen Visser is met zijn “ Hazes Tribute Show “ inmiddels al een veel geboekt artiest en staat op grote festival zoals: PaasPop, ButtonPop en de MegaPiraten Festijnen, waar hij vaak als 1 van de beste artiesten bestempeld wordt.


Ook de televisie heeft al aandacht aan Jeroen geschonken en is al meerdere malen in programma’s van RTV Gelderland en RTV Oost verschenen. Ook de opname tijdens het 1e Giga Piraten Festijn (2006) in het GelreDome te Arnhem is een mooi eerbetoon aan de Beste Zanger van het Nederlandse lied ooit.

 

Hazes Tribute Show boeken bij Startup Events


Na al die jaren staat Jeroen Visser nog steeds met volle overgave de geweldige nummers van zijn grote voorbeeld Andre Hazes te vertolken.