Henk & De Woudrukkers

 

Rock ’n Loll is het motto van De Woudrukkers, Van de Cats tot Ac/Dc, meezingers tot scheurende boerenrock. De Rukkers spelen alles in hun eigen Woudrukkers-Style: Muziek voor de plattelandse feestgangers! Want dat is waar deze “barre” mannen van houden en het publiek ook!! Ze staan geen minuut stil, laten menig vrouwen hart op hol slaan en zetten met hun “feest gebruis” elke tent op z’n kop! De Woudrukkers zijn vier ras-muzikanten die samen elke zaal plat spelen.

 

Elk optreden van De Woudrukkers is uniek. Ze spelen namelijk zonder vaste setlist waardoor ze alert en snel in kunnen spelen op wat het publiek leuk vindt. Maar hun motto blijft: Rock ’n Loll en altijd feest in de tent. In een paar jaar tijd is de band uitgegroeid tot een landelijk bekende Rock ‘n Loll band! Dampende feesttenten in Groningen, tot bomvolle dorpspleinen op ‘t Brabantse platteland. Niets is de band te gek tijdens hun “Trektocht”!

 

En net wanneer je denkt het kan niet gekker, rukken de Woudrukkers opnieuw op en wel met niemand minder dan Henk Wijngaard. Samen met deze Asfalt Rocker scheuren ze de versterkers open en slaat de vlam in de pijp! Dus lijm het boerenbont van de buren maar vast, want het stampende en meezingende publiek zal met deze unieke en dampende combinatie compleet uit het dak gaan.

 

Rock ‘n Loll is het motto! 

 

Boek nu Henk Wijngaard & De Woudrukkers exclusief bij Startup Events.