Jeroen van der Boom

 

Jeroen van der Boom werd op 22 juni 1972 geboren in Nijmegen en staat al sinds twaalfjarige leeftijd op de planken. Na zijn middelbare school besluit Jeroen zich volledig aan de showbizz te wijden. Na een tijd als zanger en pianist op het Rembrandtplein in Amsterdam te hebben opgetreden, begint hij in 1992 aan zijn televisiecarrière.

 

Hij begon met de spectaculaire reality-programma's als 'Real TV' en 'Explosief'. Hierna volgden al snel de producties als 'National School Series', '15 Miljoen Mensen', 'Mini WK' en 'Domino D-day’. Maar het entertainmentbloed kruipt waar het niet gaan kan en Jeroen gaat in op het aanbod voor een hoofdrol in de theatershow 'Barcelona' in Event Centre Aalsmeer (het voormalige ShowBizCity). Tussendoor richt hij naast het zingen, dansen, presenteren en acteren in 2002 de productiemaatschappij Rebeltv & events op. Op 18 juni 2007 kwam de single “Je Bent Zo” uit. Dit betekende voor Jeroen Van der Boom zijn hitparadedebuut. Eind 2008 is Jeroen van der Boom door Rene Froger en Gordon gevraagd om bij De Toppers te komen waarmee hij nog steeds veel succes oogst.

 

Jeroen van der Boom staat garant voor een optreden vol interactie met alle grote hits. Jeroen is een zanger/entertainer die zo inspeelt op het publiek zodat iedereen het naar de zin heeft. Zijn allround repertoire - van Robbie Williams tot Andre Hazes - voorziet in de gezelligheidsgarantie waarmee succes verzekerd is. Jeroen speelt op iedere situatie in en is een graag geziene muzikale gast op vele soorten gelegenheden.

 

Zingen, acteren, imiteren, improviseren, presenteren en ondernemen, behoren tot de veelzijdige ingrediënten van deze veelzijdige artiest. Hij heeft charisma, gevoel voor humor, overtuigingskracht en is bovenal een enorm vocaal en muzikaal talent. Kippenvel is onvermijdelijk wanneer Jeroen achter zijn babyvleugel gaat.

 

Jeroen van der Boom boeken bij Startup Events

 

Jeroen van der Boom is te boeken in een 30 minuten durend optreden. Ook is Jeroen van der Boom te boeken met een 75 minuten durende concert special met live band.

 

Bekijk videoclip Jeroen van der Boom