JETSET LIVE!

 

Entertainment op topniveau brengen, dat is elk optreden weer de missie van Jetset Live!. Een gedreven zanger, een spetterende zangeres en vier energieke topmuzikanten. Met JETSET LIVE! haal je high energy en de absolute top in huis.

 

JETSET LIVE! staat garant voor een energieke en interactieve show met up-to-date repertoire voorzien van de vetste mash-ups en medleys. Outfits, uitstraling, repertoire en podiumpresentatie zijn tot in de puntjes verzorgd. Dit alles aangevuld met live VJ-beelden op LED screen, kortom een genot om naar te kijken. Met een custom made licht- en VJ-show, knallende shooters en CO2 is het één en al energie op het podium. Vanuit passie en gedrevenheid blijft Jetset Live! zich continu ontwikkelen en vernieuwen, waardoor u telkens weer verrast wordt.

 

Ondersteund door een vakbekwame crew zijn de mogelijkheden voor licht, geluid en video eindeloos. Door hun prettige manier van communiceren, bent u in staat om samen met hen de meest optimale situatie te creëren.

 

JETSET LIVE! is meer dan muziek alleen: energiek, interactief, trendy en professioneel. Dit alles maakt JETSET LIVE! tot dé geschikte live band voor uw evenement of feest!

 

Jetset Live! Boeken

 

Jetset Live! boeken voor uw evenement of feest?

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en beschikbaarheid voor het boeken van Jetset Live! bij Startup Events.