John West

 

Muziek heeft vanaf jongs af aan het leven van John West beheerst. Hij is altijd al gek geweest op de verschillende stijlen muziek. Nadat hij vanaf zijn 14e jaar als DJ aan de slag ging brak op zijn 18e verjaardag het moment aan dat hij de microfoon pakte en samen met zijn vriend en collega Mike Peterson de hit ”I’ll go where the Music takes me” heeft gezongen. In samenwerking met Mike heeft John zijn eerste single opgenomen “Weet wat je begint” die hij in 2012 nog een keer uitbracht in een hele andere versie.

 

Na diversen singles te hebben uitgebracht in het nederpop genre sloeg hij in 2010 een andere weg in door in samenwerking met Manfred Jongenelis te gaan werken aan een nieuwe single. Zijn woorden waren “Manfred ik wil een keer een feest liedje”  Manfred Jongenelis voelde meteen aan wat hij bedoelde en zette voor hem  “Jouw Blik Jouw Stem” op papier.  Door dit liedje komt John West tot de dag van vandaag nog steeds in plaatsen waar hij het bestaan niet vanaf wist.

 

Vervolgens kreeg John West samen met een paar collega’s de kans om op te treden bij het grootste meezingfeest van het jaar. “De Toppers in Concert 2012” . Drie dagen lang heeft John West in een uitverkocht “Arena” mogen optreden. In November 2012 bracht John West zijn debuut album uit, met hoe kan het ook anders als titel “Jouw Blik”

 

Begin 2015 deed de zanger mee aan het door SBS6 uitgezonden Tv Programma “Bloed Zweet & Tranen” waar hij het uiteindelijk tot de finale schopte. 

 

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en beschikbaarheid voor het boeken van John West.

 

John West - Laat je Gaan (officiële videoclip) HD