Kevin Smit

 

Wat goed is, komt snel. Dat geldt zeker voor Kevin Smit. De zanger uit Hoogeveen was nog maar 16 jaar oud toen hij in 2008 doorbrak met zijn debuutsingle Morgen wordt alles anders. Vanaf dat moment nam zijn carrière direct een grote vlucht. Kevin tekende een platencontract bij CNR Entertainment, waar zijn eerste album (Morgen wordt alles anders) verscheen. Het zingen zit Kevin in het bloed en op het podium is hij in zijn element. Met zijn sympathieke uitstraling en natuurlijk zangtalent maakt hij van elk optreden een groot feest.

 

Kevin Smit is inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdig en professioneel artiest en was onder andere te gast bij het TROS Muziekfeest op het Plein, Valerio Duikt Onder op TMF en in 2011 een avondvullend theaterconcert gaf in een uitverkocht theater De Tamboer in Hoogeveen. En met zijn vrolijke persoonlijkheid is hij ook werkzaam als presentator bij RADIONL.


Eind 2015 verschijnt de single 'Engelen', met deze single laat Kevin zich van een totaal andere kant zien, met de warmte in zijn stem weet hij op indringende toon een mooi verhaal neer te zetten. Het luchtige en pakkende refrein brengt de single compleet in balans. De single wordt door vele mensen op een emotionele manier ontvangen. Het begin van 2016 start Kevin met de sterke single 'Verliefd', een lekkere uptempo track in en fris jasje dat het meest bezongen onderwerp ter wereld kent: de liefde. De single kondigt letterlijk en figuurlijk de lente en de liefde aan. In oktober verschijnt de nieuwe single 'Die altijd lacht', van Kevin Smit. De single 'Die altijd lacht' is een Nederlandstalige bewerking van de succesvolle Duitse track 'Die immer lacht' van Stereoact feat. Kerstin Ott. Collin Heikens is verantwoordelijk voor de Nederlandse tekstbewerking. Eind juni luidt Kevin de zomer in met zijn zomerse single 'Een zomernacht'. Een lekkere zomerse en dansbare plaat die het goed doet in de kroegen, feestzalen en op de dorpsfeesten.  Januari 2018 kwam Kevin met een carnavalsplaat ´De string die jij draagt´ een parodie op het bekende lied ´De ring die jij draagt´het nummer werd uitgebracht op een sub-label van Berk Music. In september van hetzelfde jaar 2018 komt Kevin met 'Ben Onderweg' uit. Het lied is in dezelfde stijl opgenomen als het eerste album 'Morgen Wordt Alles Anders'. November 2018 verscheen de videoclip van de single 'Engelen'.


Het jaar 2019 start Kevin met een single die voor vele 30-plussers vanaf de eerste tonen een aha-moment zal zijn. 'Leef je moment' is namelijk een cover van de Ace of Base track 'The Sign'. Waar dit nummer ook gedraaid wordt, iedereen gaat er op dansen!". In augustus 2019 bracht Kevin zijn nieuwe single 'Als jij toch gaat' uit mét bonustrack 'Geef al jouw tranen maar aan mij'.

 

Optreden


Wanneer u kiest voor een optreden van Kevin Smit, dan kiest u voor volkse gezelligheid!
Een optreden van Kevin Smit staat garant voor het volkse repertoire. Eigen hits als 'Duizend Rode Rozen',  'Vrij zijn als ’n Vogel', 'Morgen wordt alles Anders' en 'Als jij toch Gaat' vormen een goede en professionele basis voor een succesvol optreden. 

 

Kevin Smit boeken

 

Kevin Smit boeken voor uw evenement of feest?

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en beschikbaarheid voor het boeken van Kevin Smit bij Startup Events.

 

Kevin Smit - Als jij toch gaat (Officiële videoclip

 

 

Kevin Smit - Die altijd lacht (Officiële videoclip)

 

 

 

Kevin Smit - Vrij zijn als een vogel (Officiële videoclip)