Kids Show Dikdakkers

De Dikdakkers beschikken over drie verschillende Kidsshows.

 

De Snappie-Show:

In deze interactieve kindershow nemen de Dikdakkers de kinderen mee naar een optreden in een ander werelddeel. Natuurlijk kunnen de Dikdakkers het niet alleen af en roepen ze de hulp in van een assistent. Ze zoeken iemand uit het publiek met een verborgen talent. Tijdens de trip komen de Dikdakkers in contact met een oude bekende…Snappie de krokodil. Ze besluiten om af te spreken maar gaan de Dikdakkers Snappie ontmoeten of draait het uit op een teleurstelling? Uiteraard ontbreekt het in deze show niet aan de hits van de Dikdakkers. Ze worden bijgestaan door twee charmante danseressen gekleed in een speciaal ontworpen maar vooral toepasselijke outfit.

 

De soundtrack voor deze kindershow heet “Snappie is mijn vriendje” en mag natuurlijk niet ontbreken in het programma. Zing, spring en dans mee met de Dikdakkers in deze interactieve Snappie Kidz Show!In de Snappie-Show komen we een oude bekende tegen. Het is de krokodil Snappie die allemaal avonturen beleeft. In deze interactieve show zullen de kinderen volop genieten van het geboden spektakel! Meedoen, zingen en klappen!

 

De Pepernotenshow:

In de sinterklaasperiode doen de Dikdakkers hun speciale "Pepernotenshow". Een geweldig vrolijk spektakel waarin alle kinderen alvast in de stemming worden gebracht voor de naderende komst van de goedheiligman. De show is inclusief twee dansende Zwarte Pieten.

 

Cowboys en Indianenshow:

In deze spannende interactieve kindershow hebben de indianen een schatkaart gevonden en gaan ze op zoek naar de schat. Maar ze zijn niet de enigen die de schat willen hebben. De cowboys maken jacht op de schatkaart. Het verhaal neemt een onverwachte wending als ze ineens moeten samenwerken. Samen gaan ze op zoek naar de schat en komen in allerlei lastige situaties waarin ze elkaar en de kinderen hard nodig hebben.

 

Het avontuur leidt langs alle hits die de Dikdakkers hebben uitgebracht. Dat betekent dus zingen en dansen en uiteindelijk het vinden van de schat. Laat je voor de show schminken als een stoere cowboy of fleurige indiaan en oefen samen met de danseressen alvast de dansjes.

 

De Snappie Show

 

 

 

Cowboys en Indianen