Kidz-DJ

 

De Kidz-DJ is een cross-mediaal muziekconcept, waarbij de grootste wereldhits zijn voorzien van eigentijdse teksten. De teksten gaan over de belevingswereld van kinderen en de oude hits van weleer zorgen voor een feest van herkenning bij de ouders. Kortom, win-win voor ouders en kind! Het concept is bedacht door twee jonge vaders, die wel eens wat anders wilden dan K3. De Kidz-DJ brak in november 2011 definitief door, toen hij AHOY op zijn kop zette tijdens het Club van Sinterklaasfeest!

 

De Kidz-DJ Discoshow is een knotsgekke show voor waar veel hilariteit en vaart in zit. De Kidz-DJ draait zijn leukste hits waarop de kinderen uit hun dak kunnen gaan. Het staat garant voor een interactief (dans)feest voor kinderen van 4 tot 10 jaar en natuurlijk ook voor papa's, mama's, opa's en oma's.

 

Samen met de kids & ouders zal de Kidz-DJ er een onvergetelijke show van maken. In de show zitten veel interactieve elementen. Zo mogen de kinderen zichzelf even DJ wanen achter de scratchtafel. Wie heeft de coolste papa of de zwoelste mama? Winnen de jongens of de meisjes? De winnaars van de verschillende wedstrijden ontvangen een leuke prijs.

 

Kidz-DJ is te boeken met een mobiele discowagen welke is voorzien van licht, geluid en een rookmachine. In november en december is Kidz-DJ ook te boeken voor een speciale Sint- of Kerstshow. In zijn 'Kidz-DJ: Waar Blijft De Sint' en 'Kidz-DJ: I Love Christmas Show' wordt met een knipoog ingespeeld op het Sint en Kerstthema! Leuk voor het hele gezin.

 

Kidz-DJ is vanaf heden ook te boeken in combinatie met Djumbo voor een 2 uur durend kinderspektakel. Informeer naar de mogelijkheden!

 

 

Bekijk videoclip Kidz-DJ