Maan

 

De 18 jarige zangeres Maan komt uit Bergen en is erg creatief. Ze vult haar dagen met zangles, dansles, pianoles en toneel. Na het gymnasium neemt ze met succes een tussenjaar om zich volledig op muziek te storten. In haar Blind Audition in TVOH zorgde zij ervoor dat alle coaches op de knop drukte.  Hierna schitterde ze In de liveshows met nummers als ‘The Power Of Love’, ‘Halo’, ‘Holy Grail’ en ‘How Deep Is Your Love’ en komt ze samen met coach Marco Borsato als winnares uit de strijd van TVOH seizoen 6.  

 

Haar show bestaat uiteraard uit haar eigen hit 'Perfect World', hoogtepunten uit The voice of Holland en uptempo Top 40 hits. De eerste single van Maan, genaamd ‘Perfect World’, is geproduceerd door niemand minder dan deejay Hardwell en in de finale show gepresenteerd!

 

In februari 2017 mocht Maan de 100%NL Award in ontvangt mogen nemen in de categorie 'Doorbraak van het Jaar'. Ze ging daarbij de strijd aan met onder andere Fais en Sam Feldt. Maan mocht met 48% van de stemmen de prijs in ontvangst nemen.

Maan – Perfect World - THE VOICE OF HOLLAND