Maan

 

De 18 jarige zangeres Maan komt uit Bergen en is erg creatief. Ze vult haar dagen met zangles, dansles, pianoles en toneel. Na het gymnasium neemt ze met succes een tussenjaar om zich volledig op muziek te storten. In haar Blind Audition in TVOH zorgde zij ervoor dat alle coaches op de knop drukte.  Hierna schitterde ze In de liveshows met nummers als ‘The Power Of Love’, ‘Halo’, ‘Holy Grail’ en ‘How Deep Is Your Love’ en komt ze samen met coach Marco Borsato als winnares uit de strijd van TVOH seizoen 6.  

 

Haar show bestaat uiteraard uit haar eigen hit 'Perfect World', hoogtepunten uit The voice of Holland en uptempo Top 40 hits. De eerste single van Maan, genaamd ‘Perfect World’, is geproduceerd door niemand minder dan deejay Hardwell en in de finale show gepresenteerd!

 

In februari 2017 mocht Maan de 100%NL Award in ontvangt mogen nemen in de categorie 'Doorbraak van het Jaar'. Ze ging daarbij de strijd aan met onder andere Fais en Sam Feldt. Maan mocht met 48% van de stemmen de prijs in ontvangst nemen.

 

Met haar eerste album ‘Onverstaanbaar’ weet Maan zelfs haar grootste fans te verrassen. Op dit persoonlijke album stelt de zangeres zich kwetsbaar op. Titeltrack ‘Onverstaanbaar’ zet de toon: “Ik ben superblij met wat er nu allemaal gebeurt in mijn leven, maar ik wil jullie ook de andere kant laten zien.” Op het album wordt moeiteloos met verschillende genres gespeeld, zonder het geheel uit het oog te verliezen. Van het aangrijpende Ze Huilt Maar Ze Lacht naar Zo Kan Het Dus Ook en van het sensuele ‘Spiegel’ naar het door Tony Junior geproduceerde minimalistische en meeslepende ‘7 Maanden’.

De veelzijdigheid in haar stem en muzikaliteit zorgt ervoor dat Maan zich moeiteloos en succesvol kan bewegen in verschillende stijlen zonder zichzelf te verliezen. Van de gouden en platina hits van Hij Is Van Mij (feat. Bizzey), Spijt en Blijf Bij Mij tot Lief Zoals Je Bent, Zo Kan Het Dus Ook en het bijzondere Ze Huilt Maar Ze Lacht. Deze veelzijdigheid vertaalt zich ook in de vele samenwerkingen van Maan, met onder andere Sevn Alias, Ronnie Flex, Kris Kross Amsterdam, Bizzey en Tabitha.

De afgelopen jaren heeft Maan veel van haar dromen in vervulling zien gaan. Zo was ze Ambassadeur van de Vrijheid in 2019 en heeft ze in korte tijd een indrukwekkende festival line-up op haar naam gezet, met o.a. festivals als Pinkpop, Concert At Sea, Paaspop en Vrienden van Amstel. Na 4 succesvolle clubtours sluit Maan dit voorjaar in Paradiso haar uitverkochte clubtour af.

 

Zangeres Maan boeken / inhuren bij Startup Events

 

Voor meer informatie over een optreden van Maan neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Maan.

Maan – Perfect World - THE VOICE OF HOLLAND