Marco Schuitmaker

Marco heeft zich op de kaart weten te zetten met singles als ‘Een Nieuwe Liefde’, ‘Zomernacht In Griekenland’ en ‘Kom Laat Je Horen’. Met zijn frisse sound en spontane glimlach, weet Marco Schuitmaker zijn publiek keer op keer te verrassen en te vermaken. Deze populaire Nederlandstalige artiest uit Oude Pekela is definitief doorgebroken in het circuit van de Nederlandse artiestenwereld en is een graag geziene gast op het Mega Piraten Festijn.

 

Feestelijke gelegenheden zoals een Hollandse avond, bedrijfsfeest of verjaardagen, worden pas écht onvergetelijk met Marco op het podium. Zijn gezellige, vrolijke en dansbare muziek in combinatie met zijn hoge gunfactor maakt Marco dé perfecte toevoeging aan elk feest.

 

Engelbewaarder

 

De echte hit heeft hij te pakken met zijn single “Engelbewaarder” een nieuwe versie van een oud nummer “Mijn Engelbewaarder” uit 1976 van Mieke, geschreven door Piere Kartner. Een veel gedraaid nummer op de Nederlandstalige radiostations, Marco haalt hiermee een nummer 1 notering in de RadioNl Top 30 en staat zelfs in de Top 10 van de Top 40 

 

Marco Schuitmaker boeken bij Startup Events

 

Voor meer informatie over een optreden van Marco Schuitmaker, neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Marco Schuitmaker.