Marjan Berger

 

Marjan Berger is een artieste pur sang. Ze is geboren in Helmond (Nederland) en geen onbekende in de Nederlandse, Belgische en Duitse showwereld. Met haar indrukwekkende stem betovert ze al jaren een divers publiek. Deze innemende zangeres weet haar publiek van alle leeftijden te bekoren met een brede waaier hits van toen en nu. Haar carrière begon in 1968 na haar deelname aan de Nederlandse talentenjacht “KRO Springplank”, waar ze de 1ste prijs haalde. Van 1970 tot 1981 was ze actief in het duo Theo & Marjan en van 1981 tot en met 1995 was Marjan de helft van het immens populaire Nederlandse duo Frank en Mirella, dat verschillende hits scoorde.

 

Een optreden van Marjan Berger is een afwisseling van Nederlandstalige, Duitstalige en Engelstalige liedjes met inhoud, maar ook voor de ambiance zit u goed bij Marjan. Ze brengt een repertoire dat aanslaat bij het grote publiek en dat garant staat voor een geslaagde feestavond of diner dansant. Als u houdt van een gezellige avond met enkel Nederlandstalige hits, kunt u ook bij haar terecht. Ambiance verzekerd!

 

In april 2017 brengt Marjan Berger de nieuwe single 'Deze Nacht' uit. Het is een prachtige vertaling van 'Diese Nacht is jede Sünde wert' van de Duitse superster Andrea Berg en hiermee heeft Marjan Berger weer een regelrechte hit in handen.

 

Marjan Berger boek je exclusief bij Startup Events

 

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het exclusief boeken of inhuren van Marjan Berger voor uw feest of evenement bij Startup Events.

 

 

 

 

Deze Nacht

 

 

 

Marjan Berger - Lass die Sonne ins Herz  - Immer wieder Sonntags