Melrose

Met een waanzinnige turbo show boordevol humor, spektakel en sensatie scoort MELROSE op elk feest. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, dorpsfeest of zo maar een feest. Elke uithoek in Nederland heeft Melrose al gezien. In alle windrichtingen knalde de succesformatie op het podium en wordt de band gevolgd door een grote groep vaste fans. Een sensatie die je niet mag missen!

 

Vijf hard werkende muzikanten, die tot het uiterste gaan om elk optreden tot een onvergetelijke happening te maken.  Komische verkleedpartijen en een geweldig repertoire vallen bij jong en oud in de smaak! Melrose is op elk gewenst evenement in te zetten en weet dan ook op elk soort evenement dat repertoire samen te stellen wat tot de verwachtingen behoort en een zeer succesvolle avond garandeert.

 

Dit kan natuurlijk alleen gerealiseerd worden wanneer er een zeer breed repertoire voorhanden is, zoals feest nummers, Nederlandstalig, top 40, stevige top 100, house, klassieke dansstijlen, etc. etc. Melrose bezit zo'n bijna onuitputbaar repertoire. En dit alles gaat gepaard met een zeer spontane presentatie, waarin een komische noot niet ontbreekt en waar het publiek steeds bij betrokken wordt!

 

Ook de geluids,- en lichtvoorzieningen zijn buitengewoon professioneel. Het geluid is op elk gewenst niveau aan te passen, voor elke zaal en elk soort optreden. Niet alleen voor het oor maar ook voor het oog weet Melrose haar publiek te boeien met een spectaculaire lichtshow, video animatie en ter plekke op te nemen en af te spelen live beelden.

 

Melrose boeken voor uw evenement of feest? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

 

MELROSE on tour

 

 

 

Bekijk videoclip - melrose on tour 2013

 

 

 

Bekijk videoclip Melrose - Oh