Moeflons

 

“Het dak moet eraf en feest zal het worden”; met deze insteek betreden de Moeflonsmannen elke avond weer het podium. Feestband Moeflons is al tientallen jaren een gevestigde naam in het muziekcircuit. Door de jarenlange ervaring van de bandleden staan ze hun mannetje op elk evenement, feesttent, bruiloft, kroeg, of wat dan ook. Mede dankzij een zeer breed repertoire, van Robbie Williams tot Wolter Kroes, van Boeren-Rock tot Volendam, smartlap, feestkraker, top40 nummers ze zijn echt van alle markten thuis. Ludieke acts (zoals bijvoorbeeld een boeren rock-set) en leuke acts met de gasten tijdens de avond zelf zorgen voor een optimale sfeer.

 

Daarnaast is er de mogelijkheid een avond akoestisch (op de barkruk) te beginnen onder begeleiding van accordeon, akoestische gitaar en cajun. Nieuw sinds 2015) is het thema “Tirol”. Diverse Oktoberfesten zullen worden aangedaan, waarbij natuurlijk in orginele klederdracht diverse schlagers en apres ski knallers de revue zullen passeren. Jetzt geht’s los! 

 

Moeflons Feestband inhuren / boeken bij Startup Events

 

Uiteraard maakt de feestband Moeflons gebruik van een uitstekende licht & geluidsinstallatie en wordt ook de kleding aan de avond zelf aangepast zodat het totaal een verzorgd en professioneel geheel is. De ene keer in carnavalskleding, de andere keer in een strak pak. Het totaalplaatje zal uiteindelijk altijd kloppen. Moeflons boeken voor uw feest of evenement? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Moeflons live in Ter apel 2016 - Mag ik dan bij jou