Afscheid voor De Roffels

11-07-2018

Een laatste Knuffel van De Roffels.


Vanaf 1979 maakten Roelie samen met haar toenmalige bandleden van 'De Roffels' maar liefst 18 singles en twee langspeelplaten die gretig aftrek vonden bij de liefhebbers van het Nederlandstalige repertoire. Roelie was vanaf het begin de lead zangeres/gitariste en haar zus Jantina was de laatste 7 jaar actief in de band als basgitariste/zangeres.

 

Na het opheffen van de band 'De Roffels', bleef de vraag naar hun muziek aanhouden. Dit was voor de twee zangeressen Roelie en Jantina de aanzet om de gitaar van de stander te pakken en de tekstboeken weer uit de kast te halen en als duo 'De Roffels' weer het podium op te gaan.

 

Na deze succesvolle comeback van de Roffels in 2013, vinden 'De Roffels' het nu helaas tijd voor iets anders en heeft dit sympathieke duo in goed overleg besloten om te stoppen. Alle geplande optredens gaan uiteraard gewoon door en wie 'De Roffels' nog wil boeken, kan dit nog tot 24 december 2018 doen, want daarna gaat het boek echt dicht en slaan de zussen Roelie en Jantina beide nieuwe wegen in.