De Evening Stars - Still Alive and Kicking

03-09-2019

De Evening Stars - mede opgericht door Reinhard Smit en Stoffer Otten - is een band die al meer dan 45 jaar in Noord- en Oost Nederland aan de weg timmert en nog altijd met hetzelfde enthousiasme op het podium staat als 45 jaar terug.

 

Rein Smit is op 17 September 2017 overleden. Door de veranderingen die zijn ontstaan heeft de band besloten om als vijftal verder te gaan. Oprichter Stoffer Otten is gebleven en is nog steeds het gezicht van de enige echte originele Evening Stars. Het zeer herkenbare Evening Stars geluid blijft hierdoor gewaarborgd en bij de live optredens herkent het publiek gegarandeerd de sound en stemgeluiden van De Evening Stars. Al meer dan twintig jaar staat Stoffer samen met de charmante zangeres Jeannette op het podium. In 2018 kwam drummer Erik de band versterken. Martin verzorgt al meer dan 30 jaar het geluid van de band die inmiddels wordt bijgestaan door Wilfred die het licht verzorgt.

 

Altijd Feest met De Evening Stars

 

Hun optredens zijn keer op keer zeer succesvol en het publiek is steeds weer verrast door de originaliteit van hun stemmen en sound. De Evening Stars brengen hun eigen nummers zo, zoals ze destijds zijn opgenomen. Ze zijn er dan ook best trots op om na een optreden te horen dat het net zo klinkt als wanneer men thuis naar hun cd's luistert.

 

De Evening Stars zijn uniek en moet niet verward worden met De Evening Stars Feestband, wat door de gelijkenis van namen nog wel eens gebeurt.

 

De Evening Stars is een van de langst bestaande band die constant hebben doorgespeeld op bruiloften, meezing- en de piratenfeesten, bedrijfsfeesten en dorpsfeesten met o.a. "Onze poes en Buurmans Kater" en "Oh wat een Mooie Tijd" enz. Door deze lange samenwerking hebben ze een breed repertoire, met o.a. een country set opgebouwd. Voor de piratenfeesten is er een speciaal repertoire gemaakt, die ook net als de rest steeds weer wordt vernieuwd. Wanneer de Evening Stars horen "dat was weer een ouderwets feest" zijn zij tevreden.

 

Boeken

 

De Evening Stars zijn ook te boeken als "De Evening Stars Act" met al hun bekende hits. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het exclusief boeken van De Evening Stars bij Startup Events.


De Evening Stars "Altijd feest of niet soms".