Elton John by The Elton John Show

05-02-2019

Per heden is The Elton Show exclusief te boeken bij Startup Events!

 

"The Elton Show" is een spectaculaire live eerbetoon aan de grote hits van Elton John, uitgevoerd door de Italiaans-Australische, en internationaal bekende singer/songwriter C.J. Marvin. CJ Marvin past perfect in de rol, draagt uitzinnige en bonte kostuums, getrouwe exemplaren van de originelen, die speciaal voor de show zijn gemaakt. Zingt en speelt piano, samen met zorgvuldig geselecteerde muzikanten, waaronder Charlie Morgan, die 13 jaar lang Elton's officiële drummer was.

 

De show heeft betrekking op 4 decennia van ongelooflijke muziek uit de jaren '70 tot de dag van vandaag met veel van de grootste hits van Elton: de tijdloze Your Song en rockers als Saturday Night', All Right for Fighting', 'I'm Still Standing', Can you feel the love Tonight, tot en met de laatste opnames van het hitalbum 'The Captain & the Kid'. CJ Marvin performt even briljant als Elton John en wanneer C.J. Marvin zingt en begeleidt wordt door zijn negenkoppige live band en zijn achtergrond zangeressen, zou je denken dat het Elton zelf was!

 

CJ werd ooit persoonlijk uitgenodigd op een show van Elton in Milaan. Terwijl Elton met zijn band in de lobby wachtte op de limousine, nam CJ plaats achter de vleugel en begon werk van Elton te spelen. Na het geïmproviseerde optreden zei Elton:"You are the best me I ever heard"!

 

De Elton Show is een avond vol spectaculair entertainment en een groet gewijd aan de muziek en de energie van Rocket Man. Laat je fascineren door één van de meest geliefde en iconische artiest ter wereld en beleef een onvergetelijke avond met The Elton Show.

 

Laat je meeslepen met de allergrootste hits van Elton John!

 

 

 

 

The Elton John Show boeken

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en de beschikbaarheid voor het boeken van The Elton Show. Gage op aanvraag.