Biografie Henk Wijngaard - Met de Vlam in de Pijp

30-04-2021

Op 13 juni wordt  Henk Wijngaard 75. Bovendien is het 45 jaar geleden dat zijn eerste single, met op de B-kant In m'n cabine, uitkwam. Dat schreeuwt om een boek over Henks bewogen leven en carrière, met veel foto's. En dat komt er! Binnenkort verschijnt 'Henk Wijngaard - Met de vlam in de pijp'.


Henk vertelt daarin openhartig over zijn jeugd, de moeizame band met zijn moeder. Over zijn jaren in de koopvaardij, de ontmoeting met zijn vrouw, zijn eerste schreden in de muziek en de imposante carrière die volgde. Mensen rondom Henk komen aan het woord, zoals Fred Limpens en Dick van Altena, die veel van Henks hits schreven. Zij werden in 2009 geïnterviewd voor het eerste boek over Henk, dat de basis vormde voor deze herziene jubileumeditie. Het boek bevat veel nooit eerder gepubliceerde foto's, van Henk als jong manneke en zijn trouwfoto's tot de zanger die al vijftig jaar op het podium staat.


'Henk Wijngaard - Met de vlam in de pijp' (pakweg 200 pagina's, volledig in kleur) kost 19,95 euro (plus 4,60 euro verzendkosten). Het boek verschijnt in een beperkte oplage. Om zeker te zijn dat je het binnenkort in huis hebt, bestel je een exemplaar. Stuur een mail met je adres naar info@uitgeverijcatharsis.nl
Zie ook www.henkwijngaard.com