Mieke exclusief bij Startup Events

06-02-2023

Per 1 februari mogen wij Mieke welkom heten bij Startup Events en kunt u Mieke exclusief boeken bij Startup Events.

Mieke die ooit begon als kinderster aan de hand van Pierre Kartner, is in de loop van haar carriere uitgegroeid tot een zangeres van formaat en wordt tot op de dag van vandaag nog steeds door een groot publiek op handen gedragen.

 

M'n Engelbewaarder

 

Zeg je de naam Mieke, dan zeg je 'M'n Engelbewaarder', 'Een kind Zonder Moeder', 'M'n Beste Vriendin', en nog zoveel andere hits. Haar legendarische duetten met Pierre Kartner 'Zomertijd', 'Niet elke Oester heeft een Parel', en recentelijk de hit met zanger Bandit, 'Liefde geeft Licht', staan garant voor een weergaloos optreden van klasse!

Mieke zingt nog steeds met dezelfde passie als van weleer. De klankkleur van haar stem blijft als vanouds: helder en treffend! Sprankelend en bewogen zorgt Mieke steeds weer emotie, ambiance en top-entertainment op elk evenement of feest.

Mieke boeken

Vanaf 1 februari 2023 exclusief te boeken bij Startup Events.

Voor meer informatie over een optreden van Mieke, neem je eenvoudig contact met ons op. We voorzien je graag van beschikbare data en actuele prijs. Wij staan klaar om je te helpen bij de exclusieve boeking van Mieke.