Nieuw bij Startup Events - Crazy Accordeons

12-10-2023

De Crazy Accordeons zijn net even wat anders!

 

Dus Startup Events presenteert vanaf heden exclusief de knalfeesten van Crazy Accordeons.

 

Marco en Monique vormen samen het accordeon duo Crazy Accordeons. Met hun unieke muzikale talenten en gepassioneerde optredens hebben ze het publiek zowel in Nederland als daarbuiten weten te veroveren. Hun repertoire omvat een breed scala aan nummers en ze brengen hun muziek met een moderne en frisse twist.

 

Interactie met het Publiek

 

Geen oubollige deuntjes bij de Crazy Accordeons, maar gezellige en vette muziek in de hedendaagse stijl. De accordeons en microfoons zijn draadloos versterkt, waardoor ze een volledige interactie met het publiek kunnen performen door de zaal. Een dynamische ervaring waarvan iedereen kan genieten. 

 

Of je nu kiest voor een Nederlandstalig feest, een vet Oktoberfest of een gezellige Apres-ski vibe, de Crazy Accordeons passen zich aan elk thema aan en dragen bij aan een unieke feestervaring

 

Crazy Accordeons exclusief boeken bij Startup Events

 

Voor meer informatie over een optreden van de Crazy Accordeons neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de exclusieve boeking van Crazy Arccordeons.