Nieuw - JAMAN dut VOEDERTIETELS

10-09-2019

Dochters hol ow moeders thuus, want het gaat weer spoken op de vaderlandse podia! Gitarist Richard ‘Gorro’ JAnsen en drummer Hans ‘Mongo’ bouMAN zijn terug!

 

Deze boerenrockers richtten in de zomer van 2019 een nieuwe band op: Jaman dut Voedertietels. Samen met zanger /gitarist Lars ‘Lassie’ Karnebeek en bassist Michel ‘Klukkluk’ Demmink (beiden ex-Kiek Now Us) spelen ze uitsluitend Jovink repertoire. Het repertoire bestaat uit knappende klassiekers, gezellige meezingers, blaffende rockers, swingende shuffles maar ook de kleine juweeltjes en zelfs enkele nooit eerder live gespeelde liedjes afkomstig van de eerste negen albums van Jovink en de Voederbietels.

 

Nog voor ze een noot gespeeld hadden konden de enthousiaste Jamannen al rekenen op massale bijval van de fans van weleer. En tijdens de première werden er louter lovende kritieken geoogst. Veelvuldig gehoorde opmerkingen:
‘Net als vroeger’, ‘Ouderwets gezellig!’ En zelfs: ‘Nog beter dan vroeger!’

 

Het is dan ook niet verwonderlijk dat de boekers zich massaal verdringen om Jaman dut Voedertietels op hun feest of festival te krijgen.

 

Jaman dut Voedertietels boeken?

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het boeken van Jaman dut Voedertietels bij Startup Events!