Nieuwe single en hernieuwde samenwerking voor Kevin Smit

27-08-2019

De release van Kevin Smit zijn nieuwste single 'Als jij toch gaat!', op 14 augustus j.l, kondigt een nieuwe hernieuwde samenwerking tussen Emile Hartkamp, Norus Padidar en Kevin Smit aan. De up-tempo en makkelijk meezingbare track is uitgebracht via Dutch Star Music Productions en is verkrijgbaar via alle download- en streaming portals.

 

Voor Kevin is de samenwerking met Emile Hartkamp en Norus Padidar een logische keuze: "ik heb al eerder mogen samenwerken met Emile en Norus en we hebben een enorm fijne klik. Toen we de muzikale richting bespraken, zaten we direct op een lijn en begrepen we direct wat ons te doen stond. Emile en Norus gingen direct aan de slag en lieten me snel prachtige tracks horen. We besloten om  'Als jij toch gaat!' als eerste single uit te brengen en daar de bonustrack 'Geef al jouw Tranen maar aan Mij' aan toe te voegen.

 

Kevin Smit, uitgegroeid tot een veelzijdig en professioneel artiest, die met zijn zangtalent en sympathieke uitstraling van elk optreden een groot feest maakt, is exclusief te boeken bij Startup Events.

 

Kevin Smit - Als jij toch gaat (Officiële videoclip)