Nieuwe single voor Frank & Mirella

18-07-2023

 

Stil zitten is er voor Frank en Mirella niet bij, het duo staat nog altijd met grote regelmaat op het podium. Tot op de dag van vandaag zijn Frank en Mirella een veel gevraagd en populair duo en treden ze veelvuldig op door het hele land.

 

Release Nederlandstalige Hit

Deze week is de release van hun nieuwste single: Blij Dicht Bij Me. Het is een cover van een klassieker uit vervlogen tijden, het origineel werd uitgevoerd door de Duitse groep Mixed Emotions. Met een nieuwe Nederlandse tekst, blazen Frank Mortiers en zangeres Francis van den Berg dit nummer een nieuw leven in en kunnen ze wederom een prachtige Nederlandstalige hit toevoegen aan hun goed gevulde discografie.

 

 

 

 

Een optreden van Frank en Mirella staat voor kwaliteit en Hollandse gezelligheid, of dit nu een verzorgingscentrum, bruiloft, bedrijfsfeest of groot buiten evenement is, Frank en Mirella vermaken u en uw gasten met de echte Hollandse muziek waar hun bekende hits zeker niet zullen ontbreken.

 

Frank & Mirella boek je exclusief bij Startup Events

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en beschikbaarheid voor het exclusief boeken van Frank en Mirella voor uw feest of evenement.

  

Zie ook www.frankenmirella.com