The Elton Show - Touring now!

13-01-2020

The Elton Show, met de Italiaans-Australische, en internationaal bekende singer/songwriter C.J. Marvin, is een professionele en sprankelende show die de bijzondere, magische spirit van Elton John en zijn muziek uitstraalt. CJ Marvin draagt uitzinnige en bonte kostuums, getrouwe exemplaren van de originelen. Hij performt even briljant als Elton John en wanneer C.J. Marvin zingt en begeleidt wordt door zijn negenkoppige live band en zijn achtergrondzangeressen, zou je denken dat het Elton zelf was!

 

Elton Show - The most explosive and colurful tribute to Elton John

 

CJ werd ooit persoonlijk uitgenodigd op een show van Elton in Milaan. Terwijl Elton met zijn band in de lobby wachtte op de limousine, nam CJ plaats achter de vleugel en begon werk van Elton te spelen. Na het geimproviseerde optreden zei Elton:"You are the best me I ever heard"!

 

The Elton Show is uitgegroeid tot een grote, professionele en spectaculaire show, welke met veel succes door heel Europa tourt, waaronder o.a.: Duitsland, Engeland, Italy, Nederland en Noorwegen.

 

Laat je meeslepen met de grootste hits van Elton John!

 

 

The Greatest Celebration of the Rocket Man

 

De show heeft betrekking op 4 decennia van ongelooflijke muziek uit de jaren '70 tot de dag van vandaag met veel van de grootste hits van Elton: de tijdloze Your Song en rockers als Saturday Night', All Right for Fighting', 'I'm Still Standing', Can you feel the love Tonight, tot en met de laatste opnames van het hitalbum 'The Captain & the Kid'.

 

Laat je fascineren door een van de meest geliefde en iconische artiest ter wereld en beleef een onvergetelijke avond met The Elton Show.

 

The Elton Show is te boeken in een samenstelling van twee tot en met negen personen. Gage: Op aanvraag.