The Rocketman gaat door met The Elton Show

29-05-2019

Met de gigantische Farewell Yellow Brick Road Tour neemt Elton John afscheid van zijn fans. Met deze tour en zijn biografische muziekfilm Rocketman, welke vanaf 30 mei in de Nederlandse bioscopen te zien is, neemt de wereld afscheid van deze muzikale legende. 

 

Maar The Elton Show gaat door met niemand minder dan de Italiaans-Australische, en internationaal bekende singer/songwriter C.J. Marvin die een eerbetoon brengt aan de wereldster Sir Elton John.

 

The Elton Show

 

The Elton Show is een vrolijke en sprankelende show en ademt de bijzondere, magische spirit van Elton John en zijn muziek. CJ Marvin past perfect in de rol, draagt uitzinnige en bonte kostuums, getrouwe exemplaren van de originelen, die speciaal voor de show zijn gemaakt, zingt en speelt piano, samen met zorgvuldig geselecteerde muzikanten, waaronder Charlie Morgan, die 13 jaar lang Elton's officiele drummer was. CJ Marvin performt even briljant als Elton John en wanneer C.J. Marvin zingt en begeleidt wordt door zijn negenkoppige live band en zijn achtergrond-zangeressen, zou je denken dat het Elton zelf was!  CJ werd ooit persoonlijk uitgenodigd op een show van Elton in Milaan. Terwijl Elton met zijn band in de lobby wachtte op de limousine, nam CJ plaats achter de vleugel en begon werk van Elton te spelen. Na het geimproviseerde optreden zei Elton:"You are the best me I ever heard"!

 

 

 

Laat je meeslepen met de grootste hits van Elton John!


De show heeft betrekking op 4 decennia van ongelooflijke muziek uit de jaren '70 tot de dag van vandaag met veel van de grootste hits van Elton: de tijdloze Your Song en rockers als Saturday Night', All Right for Fighting', 'I'm Still Standing', Can you feel the love Tonight, tot en met de laatste opnames van het hitalbum 'The Captain & the Kid'. De Elton Show is een avond vol spectaculair entertainment en een groet gewijd aan de muziek en de energie van Rocket Man.

 

The Elton Show - The most explosive and colurful tribute to Elton John!

 

Laat je fascineren door een van de meest geliefde en iconische artiest ter wereld en beleef een onvergetelijke avond met The Elton Show.

 

The Elton Show is nu te boeken in een samenstelling van twee tot en met negen personen.