OJKB

 

OJKB (Ouwe Jongens Krentebrood) is een Dj Team bestaande uit ervaren rotten in de muziek branche: DJ Glenn B en Carlos Barbosa. In de afgelopen 15 jaar hebben deze mannen werkelijk alle clubs en festivals gezien doordat ze met of afzonderlijk van elkaar met diverse tours door het land  trokken. Doordat het fenomeen The 90’s tegenwoordig zo populair is, hebben deze mannen OJKB ontwikkeld.

 

#OJKB is vernieuwend, Hot, Hip and Happening. OJKB, ofwel Ouwe Jongens Krentebrood, staat voor de sfeer van kameraadschap, alles dik in orde. Deze informele uitdrukking komt al in het begin van de jaren zeventig voor, maar werd pas een goed decennium later echt populair. Het is van ‘origine’ een ouderwetse Amsterdamse uitspraak  maar nu omgetoverd tot een “Hip and Happening” item voor in uw uitgaansgelegenheid, café, club, zaal, kermis, feesttent, bedrijfsfeest of festival. 

 

OJKB brengt de oude en jonge doelgroep bij elkaar door een perfecte mix van 90’s en 00’s in een  nieuw jasje om te toveren. Het is een feest der herkenning, maar dan in een hedendaags jasje, de ultieme combinatie voor zowel het nieuwe als oude uitgaanspubliek! Met het strakke doch classic design van het artwork is OJKB een “musthave” in de programmering van uw uitgaansgelegenheid. OKKB de Nieuwe Trendy toch Classic Act voor de Horeca”

 

OJKB boeken bij Startup Events

 

OJKB boeken voor uw evenement? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het boeken van deze nieuwe hippe trendy act.