Papa di Grazzi

 

Zanger (Papa) Albert Gras is niet meer weg te denken in het feestcircuit. Deze Godfather of Party was nl. eerst oprichter, zanger en bedenker van Melrose en tevens de zanger en tekstschrijver van de hitsingel ,,O'' waarmee hij nog steeds door de tenten dendert. Na bijna 25 jaar ,,Melrose'' kwam er echter een geschil tussen de band en Albert over de te varen koers voor de toekomst en formeerde Albert de band ,,Papa di Grazzi''

 

Om de vraag naar bepaalde liedjes nog meer te kunnen beantwoorden is de band in 2007 uitgebreid met een zangeres. Helemaal gek, helemaal knots, supermuzikaal, verrassend, maar vooral erg veelzijdig, zo kun je de show het beste omschrijven. Papa di Grazzi behoort, zoals de mensen uit het vak het noemen, ,,tot de absolute top'' van het feesttentcircuit, maar dat vindt de band zelf een beetje te veel van het goede. Met beide benen op de grond is hun ,,speel''motto. Met gemiddeld rond 100 optredens per jaar in binnen en buitenland en de jarenlange podiumervaring , is de band overal inzetbaar. 

 

Papa di Grazzi is echter meer dan een band die fantastisch kan musiceren. Het is een gelikte show met maffe taferelen. Een band met geinige acts een sms-party, superlenige lekkere danseressen, saxofoonsolo's, trompet, een videoshow, noem maar op. Het kan bij Papa di Grazzi niet op. De band speelt up to date top 40 hits afgewisseld met de betere rock en feestnummers, acts en natuurlijk de o zo populaire eighties/nineties nummers en showblocks.

 

De super uitgebreide lichtshow en led wall zorgen voor een visueel spektakel van de bovendste plank.

 

Papa di Grazzi - Promoclip 2018