Perfect Showband

 

Al meer dan 20 jaar aan de Top van de Nederlandse Entertainment circuit speelt Perfect Showband nog altijd met veel allure! De meest succesvolle band uit het oosten van Nederland worden ze genoemd en niet zonder reden.
Perfect Showband is een super dynamische band dat beleving overbrengt waar nog lang over nagepraat zal worden.

 

De jarenlange ervaring straalt deze band uit als ze het podium betreden en wanneer de eerste klanken ten gehore brengen wordt je meegesleurd in een “rollercoaster” van hits van toen tot de hedendaagse top50! Alles staat in teken voor interactie met het publiek, om er samen een onvergetelijke avond van te maken. 100% live beleving! is wat ze willen bereiken – het dak eraf!!!


Bij Perfect Showband maakt u kennis met 6 Multi instrumentalisten waarvan 5 muzikanten en een geweldige zangeres. Het is nog een van de weinige bands waar altijd standaard blazers aanwezig zijn, doordat er meerdere kunnen blazen komen de trompetten, saxen en trombone elke show weer naar voren. Dit onderscheid Perfect Showband van vele andere bands!

Vele gerenommeerde dancings maken al jarenlang graag gebruik van de mogelijkheden van de band, mede vanwege het gevarieerde repertoire van rock tot feest, waaronder een Nederpop en een 60-, 70-er jarenset. Door hun rijke ervaring en flexibiliteit neemt de Perfect Showband u mee op een reis vol muzikale hoogstandjes. Ondersteund door een moderne geluidsinstallatie met een zeer geavanceerde lichtshow kan Perfect Showband elke uitdaging aan. Laat je verrassen door de power van talent, enthousiasme en ervaring!

 

Perfect Showband boeken - Startup Events

 

Perfect Showband boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Perfect Showband in Buurse 2016

 

 

Bekijk live optreden Perfect Showband - Viva Hollandia