Q5 New Style

 

Q5 New Style is de ultieme combinatie van een dynamische live band versterkt door de beats van een DJ! Vijf getalenteerde entertainers nemen je mee in een unieke live dance experience vol show en interactie. De vette sounds en de imponerende visuals op mega video wall, zorgen voor een sensationele totaalbeleving met originele mixes en mashups.

 

Q5 New Style is veel meer dan alleen muziek, het is een concept waarbij muziek de basis vormt voor een totaalbeleving. Licht, video, sound en fx worden niet aan het toeval overgelaten, maar gaan voor elk nummer op de ontwerptafel. De band werkt hiervoor met technieken die tot voor kort alleen bij stadionacts gebruikelijk waren. Hiermee brengt de band een nieuwe standaard naar feesttenten, festivals en bedrijfsevenementen. Het stagedesign van de band kenmerkt zich door 25 losse videopanelen die samen optisch 1 gigantisch scherm vormen. Daartussen draaien maar liefst 28 movingheads en zitten 54 ledstrips over het hele podium verwerkt. Dit eigenzinnige en vooruitstrevende design geven Q5 New Style het echte WAUW-effect! Indien op de locatie gebruik wordt gemaakt van RGB zaal verlichting, dan is het zelfs mogelijk om de hele locatie mee te laten kleuren met de lichtshow. Hierdoor krijgt niet alleen het podium, maar ook de rest van de locatie de juiste sfeer op het juiste moment.

 

Het unieke concept en de populariteit van Q5 New Style blijven niet binnen onze landsgrenzen. In Duitsland timmert de band al enkele jaren aan de weg en is inmiddels een gevestigde naam in de Duitse megatenten, discotheken en festivals. Naast Nederland en Duitsland speelde de band de afgelopen jaren onder andere in Spanje, België en Oostenrijk op (tent)feesten, internationale bedrijfsevenementen en sportevenementen.

 

Q5 boeken bij Starup Events

 

Laat je overweldigen door de verpletterende energie en performance van Q5 New Style! Live will never be the same!

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en de beschikbaarheid voor het boeken van Q5 New Style.

 

Bekijk video promo - Q5 New Style

 

 

 

Deutsche Übersetzung

 

Q5 New Style ist die ultimative Kombination einer dynamischen holländischen Live-Band mit Beats, die von einem DJ verstärkt werden. Durch 5 äußerst talentierte Entertainer werden Sie eine einzigartige Erfahrung in einer Live-Dance-Show machen, die mit viel Interaktion “angereichert” wird. Fette Sounds und beeindruckende visuelle Erlebnisse auf einer Mega-Videowand führen zu einem sensationellen Gesamterlebnis mit Original-Mixen und Mashups.

 

Lassen Sie sich von einem völlig neuen Konzept mit einer “vernichtenden” Energie und Leistung überwältigen.
Live wird nie wieder dasselbe sein!