Radio Veronica Goes 90's

 

Radio Veronica en de beste artiesten uit de 90’s bundelen hun krachten en gaan samen op tour! Voor veel Nederlanders is de naam Radio Veronica nog steeds magisch. Tijdens Radio Veronica goes 90’s nemen we je even mee terug naar de tijd dat je danste op de hits van Vengaboys, 2 Brothers on the 4th Floor en in je trainingspak hakte op de Party Animals.

 

RADIO VERONICA GOES 90’S biedt een uniek totaalconcept aan, inclusief promotiepakket bij Radio Veronica. De ervaren DJ’s van Radio Veronica draaien de beste 90’s hits en zorgen voor een onvergetelijke dag of avond. Daarnaast is er altijd minimaal 1 artiest uit die tijd bij om te zorgen voor een live spektakel.

 

Naast een succesvol en sfeervol event krijgt u bij de boeking van de Radio Veronica goes 90’s circa 25 op maat gemaakte radiospots cadeau! Deze worden uitgezonden op Radio Veronica en geven uw event nog meer uitstraling en exposure! Ook wordt uw event opgenomen in de party-guide van de website van Radio Veronica en op Social Media. Jan Vis artiesten en evenementen vertelt u graag over de vele mogelijkheden rondom Veronica goes 90’s!

 

Radio Veronica Goes 90s boeken voor uw evenement? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Startup Events.