Robbie Williams Double

 

Mario Nowack - Duitslands meest geboekte Robbie Williams Double!

 

Als Mario Nowack het podium opkomt, krijgt het publiek een explosieve voorstelling aangeboden, naar het voorbeeld van de Britse supersterren. Mario Nowack slaagt erin Robbie Williams met al zijn gebaren, gezichtsuitdrukkingen en het uiterlijk zo origineel mogelijk te benaderen. Een speciale rol hierin speelt zijn stem die vrijwel identiek kan worden omschreven als die van Robbie Williams.

 

In de zomer van 2011, won hij de talentenjacht ´My Name is´ op de Duitse RTL 2, en werd hij door het publiek verkozen als de beste Robbie Williams imitator van Duitsland. Sindsdien maakt hij deel uit van het ensemble van de Stars in Concert in het hotel ESTREL in Berlijn en is hij actief in heel Europa.

 

Sluit je ogen en je hoort Robbie Williams. Een muzikaal hoogtepunt op uw evenement.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het exclusief boeken van Robbie Williams Double

 

My Name Is - Finale - Robbie Williams / Mario Nowack

 

 

 

Mario Nowack ist Deutschlands meistgebuchtes Robbie Williams Double und mittlerweile in ganz Europa tätig.

 

Wenn Mario Nowack die Bühne betritt, bekommen die Zuschauer eine explosive Show geboten, ganz nach dem Vorbild des britischen Superstars. Mario Nowack schafft es, Robbie Williams mit all seiner Gestik, Mimik und Optik originalgetreu auf der Bühne zu repräsentieren. Eine besondere Rolle kommt dabei seiner Stimme zu, die sich nahezu als identisch beschreiben lässt.


Im Sommer 2011 gewann er zudem die Castingshow „My Name is…“ auf RTL 2. Dort wurde er vom Publikum zu Deutschlands bestem Robbie Williams Imitator gewählt und zählt seitdem zum Ensemble von ‚Stars in Concert’ im Hotel ESTREL in Berlin.