Ronnie Ruysdael

 

Voor wie Ronnie Ruysdael, voormalig leadzanger van de Sjonnies, ooit bezig zag op een podium, zal het duidelijk zijn dat we hier te maken hebben met een rasartiest. Achttien jaar lang deed hij dat samen met zijn zonen Konstantijn en Friso, maar per 1-1-2010 ging ieder zijn eigen weg.
 

En in tegenstelling tot wat men zou verwachten van een man op zijn leeftijd kruipt Ronnie echter niet achter de geraniums, maar blijft actief op het hem zo vertrouwde podium. Hij neemt de 'oude' Sjonniesnummers mee en vertoont ze op een nieuwe manier aan het publiek: Nieuw, maar toch vertrouwd!

Alle hits vliegen aan je voorbij bij een optreden van Ronnie: Hossen op 'Dans je de hele nacht met mij', meeblèren op 'Je bent m'n moeder niet', wegzwijmelen op 'Annemarie' mee hippen op 'Zwemmen zonder slip' en losgaan op 'M'n fiets is gejat'.

Kenmerkend is, dat Ronnie een graag geziene gast is op de meest uiteenlopende feestjes. De ene dag wordt hij ingehuurd om een huisartsenbijeenkomst op te leuken, de volgende dag om een discotheek vol jongeren van adrenaline te voorzien en de derde dag mag hij op een popfestival de rol van vreemde eend vervullen. Niets is hem te gek en alles is leuk.

En altijd onder het motto: 'We gaan 'm effe lekker raken!!!' Ronnie is dan ook een aanrader voor overal waar het gewoon lachen en feest moet zijn!!! Iemand die zijn excentrieke tanden in het publiek zet en niet loslaat voordat er zichtbaar sprake is van een feestje.

 

Ronnie Ruysdael boeken voor uw feest? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

 

Bekijk videoclip Ronnie Ruysdael