Samantha Steenwijk

 

Samantha Steenwijk is op 12 April 1986 geboren in Voorburg. Door haar spontane, open persoonlijkheid en dijk van een stem is Samantha zeer geliefd bij de mensen en weet zij als geen ander grote en kleine zalen naar euforische hoogtes te brengen. Vanaf haar achtste jaar gaf Samantha al een reeks badkamerconcerten voor haar vader en moeder. Het vervolg was een grote Haagse talentenjacht waarin zij de finale bereikte. Die overwinning gaf haar de moed om verder te gaan en een aantal singles op te nemen.

 

In 2013 behaalt Samantha de finale van het SBS6 programma Bloed Zweet & Tranen. Gesteund door teamcaptains Gerard Joling en Roxanne Hazes gooit Samantha hoge ogen. Haar BZET single Zonder jou (geschreven door Han Koreneef) behaalt de 11e positie in de charts. Een paar maanden later ontvangt zij een BUMA NL nominatie voor grootste talent en beste zangeres en wordt hiermee in een adem genoemd met Glennis Grace. In 2014 gooit ze hoge ogen met haar nieuwe single Hou toch van mij. In datzelfde jaar wordt ze voor de tweede keer op rij genomineerd door BUMANL in de categorie Beste zangeres. Met haar single Lieveling, Wat Hou Ik Van Jou is Samantha 20 weken in de Nederlandse hitlijsten te vinden, behaalt ze de Nederlandstalige nummer 1 positie en wordt het liedje een van de best gedraaide liedjes op radio en tv van dat jaar. De vrolijke single Proost op het leven gooit ook hoge ogen, er is een nieuwe sound gecreeerd. Andere grote evenementen in o.a. het GelreDome en Ahoy volgen.

 

In 2017 stelt Samantha een vergroot muzikaal team samen om een breder draagvlak te kunnen creeren. En haar vleugels verder te kunnen spreiden. De toekomst staat in het teken van nieuwe muziek, hard werken en veel optreden. Voor de goede orde: met ontzettend veel plezier en enthousiasme!

 

Samantha Steenwijk boeken / inhuren bij Startup Events

 

Samantha Steenwijk boeken? Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid en mogelijkheden voor het boeken of inhuren van Samantha Steenwijk. Naast het boeken van Samanth Steenwijk denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie evenement. 

 

Samantha Steenwijk - Ga Maar Door (Officiële Videoclip)