Sjon de Manager & Alfonso

 

Hilarisch muzikaal intermezzo met Sjon de Manager & Alfonso: Deze inmiddels legendarische characters zijn zeker zo kleurrijk als hun outfit en multi-functioneel inzetbaar vanwege hun immer flexibele inborst! Alfonso's onnavolgbaar improvisatievermogen maakt deze ras-entertainer uitermate geschikt om, zonder input vooraf, informatie uit een gezelschap te ontfutselen die verrassend “to-the-point” zal blijken, en bijdraagt aan een humorvol en vooral relativerend intermezzo. Zijn krachtige vocalen brengen het publiek zowel in staat van ontroering als uitbundige vreugde.

 

Autoriteit Sjon de Manager weet op zijn beurt op uitzonderlijke wijze de gezongen liedteksten toegankelijk te maken voor doven en slechthorenden. En ook hij vergrijpt zich maar al te graag aan het meest aanstekelijke meezing repertoire. Kortom: een uniek hilarisch duo dat op iedere doelgroep een onuitwisbare indruk achter zal laten!


Sjon de Manager & Alfonso boeken / inhuren bij Startup Events
 

Sjon de Manager & Alfonso boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Sjon de Manager & Alfonso op te vragen!