Stageline

 

Stageline bestaat uit 5 zeer gedreven en ervaren topmuzikanten en dito geluids- en lichttechnici die weten hoe je een feest moet ( op ) bouwen!!


Stageline wil het hele publiek, dus IEDEREEN, zien gaan ’als een malle’! De klassiekers, rock, top 40, ballads, uit-je-plaat nummers, van intiem via stadion-rock naar Hollandse meezingers, tot DANCE . . .Stageline speelt ze allemaal! Stageline is niet voor niets de VETSTE band, vooral omdat het publiek altijd krijgt wat ze wil, en dat keer drie!


Van Black Eyed Peas en Nicki Minay via Hazes naar Queen, Meeuwis tot Snoop Dogg en via AC/DC door naar Nineties Happy-Hardcore, en dit is nog maar een kleine greep uit het grote knalrepertoire!

 

Stageline weet bovendien ook de laatste hits altijd naadloos in te passen in haar brede repertoire, en altijd op een verrassende manier! Interactie met ons publiek staat altijd hoog in het vaandel! Het dak moet en zal eraf!


 

Stageline boeken

Voor meer informatie over een optreden van Stageline neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Stageline.

 

See y’all on Stage!