T-spoon

 

T-spoon is zonder twijfel een van Europa's beste dance formaties uit de 90's, en is titelhouder van de grootste internationale zomerhit aller tijden (Sex On The Beach). Nu zijn ze terug waar ze thuis horen... live on stage!

 

Het is alweer 14 jaar geleden dat Linda Estelle en Shamrock voor het eerst samen op het podium stonden. Vanaf dat moment was er een nieuw tijdperk aangebroken in de Nederlandse popgeschiedenis. Jarenlang domineerde T-Spoon de hitlijsten, met hits als No Time 2 Waste, Mercedes Benz, Part of My Life, Smiling, See The Light en natuurlijk de wereldhit ‘Sex On The Beach'

Meer dan 6 miljoen platen werden er verkocht! De wereldwijde doorbraak was met de mega-hit ‘Sex On The Beach' Dit nummer bracht hun in meer dan 10 landen op een nummer 1 notering. Uitverkochte concerten waren het gevolg. Naast een 10-tal gouden en platina-platen, mochten zij in 1998 de award voor beste Nederlandse dance-act in ontvangst nemen.

 

Na het vertrek van Linda Estelle is Shamrock terug gekomen bij T-Spoon om wereldwijd shows te geven. Ondertussen concentreerde Linda Estelle zich op haar eigen shows en maakt zij tot op de dag van vandaag deel uit van de gelegenheidsformatie Diva's of Dance.

Herhaaldelijk werden Linda Estelle en Shamrock gevraagd om weer het ‘gouden' duo te vormen. En de aanhouder wint! Nu voor het eerst na 10 jaar staan Linda Estelle en Shamrock weer samen op het podium in de formatie T-Spoon ‘Reloaded' Samen met hun acrobatische dansers en hitsongs, laat Nederlands bekendste en beste dance-act de 90's herleven.

T-SPOON zijn vandaag de dag Raw Jawz & Blondi en hebben beide gewerkt met legendarische grootheden zoals: Akon, Fatman Scoop, Roger Troutman, de producers van Cascada, Ian Van Dahl, Christina Aquilera & 50cent en vele andere indrukwekkende namen uit de hedendaagse Muziek industrie

 

 Deze nieuwe generatie is sprankelend, dynamisch, jong en wild, zij zullen uw evenement of club gegarandeerd in vuur en vlam zetten, het dak afbranden zodra zij hun kunsten tonen op het podium. Het is een feest der herkenning waarin hun grootste hits voorbij zullen komen.

 

 Kwaliteit in zijn hoogste klasse is wat zij het publiek serveren, daarom zullen ook alle hits ten gehore worden gebracht met het hoogste sing-a-long gehalte bijvoorbeeld: “Smiling”, “SummerLove”, "Mercedes Benz”, "Someone Loves You Honey”,"No Time 2 Waste" en natuurlijk hun grote zomer hit "Sex On The Beach" komen voorbij. Zonder limiet of grenzen, hun muziek is universeel en geschikt voor elk publiek.

 

In de T-SPOON show zult u veel meer hits horen maar in hetzelfde tijdsbestek zodat uw publiek er nog meer van kan genieten. Het is ook mogelijk om T-SPOON te boeken tijdens de 90's Reloaded...een ware lifestyle en movement. Het publiek zal mee terug in de tijd worden genomen alsof het gisteren was, en dit in de vorm van een 4 uur durend feest der herkenning.

 

T-Spoon boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

 

Bekijk videoclip T-spoon - Take Me 2 The Limit