T-spoon

 

T-spoon is zonder twijfel een van Europa's beste dance formaties uit de 90's, en is titelhouder van de grootste internationale zomerhit aller tijden (Sex On The Beach). Nu zijn ze terug waar ze thuis horen... live on stage!

 

Ze worden hierbij vergezeld door 2 absolute topdansers. De wereldwijd nummer 1 hit “Sex On The Beach”, happy hardcore hit “Smiling” en de typische 90’s clubsound van “No Time 2 Waste” zijn slechts enkele hits waarmee T-Spoon scoorde op internationaal niveau en nog steeds live ten gehore brengt. T-Spoon werd gekozen als Beste Dance Act Live, en is bekroond met zowel een TMF Award en een Hitkrant Award.

 

Jarenlang bestookten zij de charts met een arsenaal aan hits en domineerden ze de hitlijsten. Ook nu nog is T-Spoon een gevestigde naam in de internationale dance-scene en treden Shamrock & Linda nog vaak op. Dit gouden duo samen met hun 2 acrobatische dansers presenteren een wervelende 90’s show die je meeneemt in een achtbaan rit door de tijd en je de negentiger jaren laat herbeleven.

 

Zij zullen uw evenement of club gegarandeerd in vuur en vlam zetten, het dak afbranden zodra zij hun kunsten tonen op het podium.  Kwaliteit in zijn hoogste klasse is wat zij het publiek serveren, daarom zullen ook alle hits ten gehore worden gebracht met het hoogste sing-a-long gehalte bijvoorbeeld: “Smiling”, “SummerLove”, "Mercedes Benz”, "Someone Loves You Honey”,"No Time 2 Waste" en natuurlijk hun grote zomer hit "Sex On The Beach" komen voorbij. Zonder limiet of grenzen, hun muziek is universeel en geschikt voor elk publiek.

 

T-SPOON boeken bij Startup Events

 

In de T-SPOON show zult u veel meer hits horen maar in hetzelfde tijdsbestek zodat uw publiek er nog meer van kan genieten. Het is ook mogelijk om T-SPOON te boeken tijdens de 90's Reloaded...een ware lifestyle en movement. Het publiek zal mee terug in de tijd worden genomen alsof het gisteren was, en dit in de vorm van een 4 uur durend feest der herkenning. T-Spoon boeken voor je evenement of feest? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij Startup Events.

 

 

Bekijk videoclip T-spoon