The Dirty Daddies

 

Met hun drukke speelschema is de kans zeer gering dat je deze in het wit getooide titanen nog niet voorbij hebt zien razen met hun 120-hits-in-120-minuten-aanpak. 

 

The Dirty Daddies bewezen al dat ze de grootste festivals van Nederland, zoals de Zwarte Cross, Concert At Sea en Paaspop volledig in hebben kunnen pakken, maar zetten met hun enthousiasme ook de lokale feesttent en het regionale dorpsfeest in lichterlaaie.

 

In ingenieuze medleys hoor je de vetste hits aller tijden voobij komen, waarbij vriend en vijand niet anders kunnen dan hand in hand mee hossen. Classics van Queen en The Rolling Stones, swingers als ‘Take On Me’ en ‘Karma Chameleon’, bouncers van Run DMC en 50 Cent, glijders van Whitney Houston en Roxette, maar daarna natuurlijk snel weer terug naar de beukers van AC/DC en Bon Jovi! Met een overdaad aan CO2, stortvloed aan confetti, verkleedpartijtjes en een te gekke vlammenshow weten ze steeds weer de boel lelijk op zijn kop te zetten!

 

The Dirty Daddie boeken / inhuren bij Startup Events

 

Met hun explosieve energie, ‘alles to the max’ instelling en 120 hits in 120 minuten aanpak zijn de mannen geliefde gasten geworden in feesttenten, op festivals en in de clubs. The Dirty Daddies zorgen keer op keer voor een muzikaal orgasme waar dagenlang van moet worden bijgekomen.

 

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het boeken van The Dirty Daddies.

 

THE DIRTY DADDIES - PROMO 2018

 

 

THE DIRTY DADDIES - PROMO 2016