The Euros

De drie musketiers van het feestcircuit; met hits, humor en veel interactie als hun voornaamste wapens. Volledig uit je dak gaan is een vereiste. Avond na avond brengen The Euros een absurde en energieke show in een uniek decor waarin alleen de allerbeste hits, de CO2, de vlammen en de confetti je om de oren vliegen!! The Euros staan klaar om je hart te veroveren. Ze zijn de garantie voor een brute show, volgeramd met meer dan 120 superhits uit heden en verleden, en dat alles verpakt in de meest eigenzinnige medleys en mash-ups!!

 

Verrassender, muzikaler en enthousiaster dan ooit tevoren: The Euros spelen de haringen uit de tent en komen er lachend mee weg. En gelachen wordt er! Naast een zondvloed aan hits zorgt dit powertrio met hun briljante interactie en knallende show voor steengoed vermaak. Betrap jezelf op het bespelen van de luchtgitaar, zing de longen uit je lijf, en geniet voor de verandering eens van een waanzinnig trio zonder schuldgevoel..!

 

Met ieder jaar meer dan 100 optredens in binnen- en buitenland, waaronder in Afghanistan, Oostenrijk en Belgie, maar ook op de Nijmeegse Vierdaagse, Festyland en De Zwarte Cross laten The Euros zien dat ze alle podia aankunnen.

 

They hope to see you on tour!!

 

The Euros are:

David Bakker, Guitars/Bass/Vocals
Peter Bakker, Piano/Hammond/Synthbass/Vocals
Michiel Bütterhoff, Drums/Vocals

 

The Euros boeken
 

The Euros boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en beschikbaarheid van The Euros bij Startup Events.

 

THE EUROS - PROMO 2020

 

 

 

The Euros - Promo 2019

 

 

The Euros - Promo 2018

 

 

 

THE EUROS - PROMO 2017

 

 

 

Bekijk videoclip The Euros - Live Promo 2015

 

 

 

Bekijk de videoclip The Euros - Little Boy

 

 

 

Bekijk videoclip 30EUROLIVE - High That I Can Reach You (Official Music Video)