The First Showband


The First Showband behoort al meer dan 25 jaar tot de absolute top van de Nederlandse showbizz! Wat jouw guilty pleasures ook zijn, THE FIRST speelt ze. Verpakt in non-stop medleys komen de grootste TOP 2000 hits voorbij, aangevuld met de beste en gezelligste songs van nu. 

 

THE FIRST SHOWBAND staat voor topkwaliteit in entertainment. Opgericht in 1987 veroverde de band al snel een absolute toppositie in de internationale entertainmentbranche. Door haar flexibele veelzijdigheid en immer positieve uitstraling is The First Showband sinds jaar en dag geliefd bij publiek, artiesten en opdrachtgevers. Met als resultaat: héél veel memorabele optredens tijdens bedrijfsfeesten, intieme privé feesten, bruiloften, theatertours, TV- optredens, in feesttenten en op grote festivals in Nederland en het buitenland.

 

Als live begeleidingsband en preferred partner staat ze aan de basis van de live successen van nationale topartiesten als René Froger, Marco Borsato, Gerard Joling, Frans Bauer, Gordon, Marianne Weber en Thomas Berge, maar werden er met regelmaat ook andere bekende artiesten uit de Nederlandse showbizz begeleid tijdens hun live optredens in binnen en buitenland.

 

Internationale artiesten als Tom Jones, Paul Anka, Harry Belafonte, Kim Wilde, Udo Jürgens, Mink DeVille, Scott Fitzgerald, Johnny Logan, The Weather Girls, The Platters, The Trammps en vele anderen deden/doen voor hun LIVE optredens ook graag een beroep op de backup skills van The First Showband.

 

The First Showband boeken bij Startup Events