The Originals

 

De Nederlandse band The Originals speelt alles wat jij wilt horen. Ze laten jouw favoriete nummer zelfs bijna net zo goed klinken als het origineel. De interactieve live-act staat garant voor een muzikale belevenis vol instrumentaal vuurwerk, vette muzikale verrassingen en een heleboel plezier. The Originals zijn de absolute top van de interactieve muziek, de vijf heren spelen al vele jaren op alle podia van Nederland en daarbuiten. Zo gingen ze als grondleggers van de stand-up pop samen de halve wereld rond. 

 

The Originals zijn met recht de meest muzikale en flexibele live-act van nu! Als je ze eenmaal gezien en gehoord hebt, weet je het zeker: niets klinkt als The Originals!The Originals spelen alles, maar dan ook alles, op verzoek. Verzin een liedje, vraag het aan en The Originals spelen het! 

 

Met een aantrekkelijke zaalpodium, opvallende led-scherm en animaties op maat, ben je met The Originals verzekerd van een duizelingwekkende interactieve show. Een avond volledig muzikaal vermaak!

 

The Originals boeken / inhuren bij Startup Events

 

Voor meer informatie over een optreden van The Originals neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van The Originals.