Themafeest Apres ski

Na een ontvangst door een verleidelijke skileraar treden uw gasten binnen in een winterse sfeer waarbij de geur van dennenbomen en  besneeuwde houten chalets uw gasten een winterse apres ski gevoel doen beleven.

Het Winterse dorp ademt een sfeer van feest en gemoedelijkheid, en een glas warme cacao of gluhwein wordt geserveerd. Vanwege actuele klimaatswijzigingen zal de skileraar zijn karakteristieke dorp echter moeten gaan beschermen tegen komende lawines, en hij vraagt daarbij uw gasten om hulp. Na een Winters buffet gaat de winterse avond van start, en de gasten starten met het dichtspijkeren van de woningen (spijkerslaan), het zagen van de planken (boomstamzagen) en het vangen van koude sneeuwballen (sneeuwbalvangen).

Als dank voor de geboden hulp opent het Winterse dorp haar feestelijke Party Stübe. De bierpul schuifbaan wordt geopend, men kan skiën op de ski-simulator en uw gasten krijgen een leuke cursus apres-skiën van de discoshow. Om het resultaat te vieren vindt een gezamenlijk "prosit" plaats met lekkere schnapps, en de dansvloer van de Winterse stübe blijkt al snel te klein!
 
Een themafeest boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.